Blog

Úvod Blog

Jak vybrat sprchovou baterii

28. 2. 2024

Volba mezi vanou a sprchovým koutem není pro mnoho z nás jednoduchá. Pokud patříte mezi ty šťastnější a již v tom máte jasno a rozhodli jste se pro sprchový kout, pocit luxusu při sprchování bude záležet také na volbě sprchové baterie.

Přečíst

Kuchyně s Ostrůvkem: Nový Standard Moderní Domácnosti

28. 2. 2024

Když přichází řeč na moderní kuchyně, je jedním z klíčových prvků, který přitahuje pozornost, právě ostrůvek. V tomto článku se podíváme na výhody, designové možnosti a inspirativní příklady kuchyně s ostrůvkem, která se stala středobodem moderních domovů.

Přečíst

Dlažba vs. Betonová Stěrka: Jak Vybrat materiál na Sprchový Kout

28. 2. 2024

Při renovaci nebo stavbě koupelny je volba správného materiálu pro sprchový kout klíčová. Dlažba a betonová stěrka jsou dvě často zvažované možnosti, které mají své výhody i nevýhody. V tomto článku si představíme oba materiály a poskytneme rady, které vám pomohou rozhodnout se, který je pro vás ten správný.

Přečíst

Jak si zařídit kuchyni do U

27. 2. 2024

Kuchyně je srdcem domova a její uspořádání má klíčový vliv na pohodlí a efektivitu každodenního vaření. Mezi různými možnostmi uspořádání kuchyňských prostor patří i tzv. kuchyně do U, která nabízí optimální využití dostupného místa a ergonomické uspořádání pracovních zón. V tomto článku si přiblížíme výhody, návrh, designové možnosti a materiály, které mohou přispět k vytvoření funkční a esteticky příjemné kuchyně do U.

Přečíst

Jaký nábytek na míru volíme nejčastěji a proč?

10. 10. 2023

Když jde o zařízení domova, je nábytek na míru stále více v popředí zájmu. Máte-li chuť vytvořit si interiér, který je jedinečný a dokonale vyhovuje vašim potřebám, nábytek na míru je cesta, kterou mnozí volí. Víte, jaký nábytek si necháváme zhotovit na míru nejčastěji a proč?

Přečíst

Vintage kuchyně

24. 8. 2023

Máte-li rádi módní styl vašich babiček a prababiček, pak jste správně naladěni na Vintage styl. Nadčasový, elegantní, hřejivý a krásný. Tak by se dal pár slovy vystihnout tento čím dál častěji vyhledávaný styl nejen v nábytku, ale i v oblékání a celkovém životním stylu.

Přečíst

Zvýšení ceny nemovitosti

10. 7. 2023

Rozhodli jste se prodat váš byt, váš dům, váš hrad nebo zámek? Samozřejmě se zámkem nebo s hradem by to bylo složitější, ale svůj dům či byt zvládnete prodat sami. Ať vás vedou k prodeji různé důvody, jeden cíl mají všichni prodejci stejný. Prodat co nejlépe, nejvýhodněji a za nejlepší cenu.

Přečíst

Jak malovat na sádrokarton

4. 7. 2023

Vymalovat sádrokarton se zdá být jednoduchou záležitostí, kterou zvládne i amatérský kutil. Ale i tato, na první dojem jednoduchá záležitost, má svoje úskalí. Jak se jim vyvarovat? Nejlepší způsob je zjistit si předem všechny důležité informace. Ať už na internetu a nebo na prodejně, kde ochotně poradí.

Přečíst

Co je potřeba k rekonstrukci bytu

4. 7. 2023

Koupili jste si nový byt a chcete ho uvést do obyvatelného stavu? Nebo byt máte a přejete si ho malinko vyspravit? Pak není jednodušší řešení, než rekonstrukce. Řešení a rozhodnutí jednoduché a jasné, ale realizace v praxi je horší. Základem je zjistit si potřebné informace.

Přečíst

Jaká je optimální tloušťka tepelné izolace

29. 5. 2023

Tepelná izolace hraje klíčovou roli při udržování tepelné pohody a energetické účinnosti našich domů. Správně navržená a nainstalovaná izolace pomáhá minimalizovat úniky tepla v zimě a pronikání tepla v létě. Jednou z důležitých otázek, kterou si mnoho lidí kladou, je: Jaká je optimální tloušťka tepelné izolace?

Přečíst

Jak navrhnout koupelnu tak, aby byla moderní a funkční?

12. 5. 2023

Navrhování moderní koupelny je velmi zajímavý moment v životní etapě. Každý má asi trochu jinou představu o ideální koupelně. Někdo upřednostňuje klasický styl, modernu nebo nějaký specifický způsob pojetí interiéru, například glamour, skandinávský, provensálský či rustikální styl, apod. Výsledek snažení může přinést velmi uspokojivý výsledek, se kterým budete vy i celá vaše rodina nad míru spokojeni.

Přečíst

Jak zařídit malý dětský pokoj

11. 5. 2023

Potřebujete zařídit dětský pokoj, ale prostor pro něj vyhrazený není zrovna příznivý svými rozměry. Díky tomu nevíte, jak do něj umístit vše potřebné. I takovýto scénář může nastat právě u vás, pokud ve vašem bytě není prostoru nazbyt. Proto vám přinášíme pár tipů, jak jej zařídit co možné nejlépe.

Přečíst

Materiály pro vjezd do garáže

11. 5. 2023

Určitě byste chtěli, aby vjezd do vaší garáže byl co nejbezpečnější a vydržel mnoho let. Což také výběr správného materiálu pro vjezd pomůže zajistit. Jak velký ale výběr je a na co si dát pozor? V následujícím článku se podíváme na různé možnosti materiálů pro vjezd do garáže, zaměříme se na jejich výhody a nevýhody.

Přečíst

Co dát za kuchyňskou linku

25. 4. 2023

Součást kuchyně, kterou bychom při plánování rozhodně neměli zanedbávat, je stěna za kuchyňskou linkou. Tato část kuchyně je skvělým místem pro výraznou dekoraci i funkční ochranné prvky.

Přečíst

Možnosti financování rekonstrukce rodinného domu

18. 4. 2023

Rekonstrukce rodinného domu je velký projekt, který si vyžaduje dostatek finančních prostředků. Pokud nemáte dostatek vlastních úspor, můžete využít některé z možností financování, které nabízí trh. V tomto článku vám představíme některé z nich a poradíme vám, na co si dát pozor.

Přečíst